Sala de premsa

Tornar

Notícies

25-05-2020

Certificat de qualitat per al Servei de Cardiologia de l'Hospital Moisès Broggi

De la Sociedad Española de Cardiologia

El Servei de Cardiologia de l'Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi ha estat certificat com a centre d’excel·lència del programa SEC-CALIDAD-Atención Primaria de la Sociedad Española de Cardiologia (SEC).

La proposta d'acreditació té un caràcter definitiu.

El projecte SEC-Calidad té com a objectiu la millora de la prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties cardiovasculars, a més de promoure un millor estat de salut cardiovascular en la societat civil.

Segons explica la SEC, al seu web: "Un dels seus objectius és treballar per i per a millorar la qualitat de vida dels pacients que pateixen o hagin de patir aquest tipus malalties. En aquest sentit la seva voluntat és oferir els processos i procediments que la Societat té protocol·litzats per reduir la variabilitat de les actuacions de la pràctica clínica, contribuir a generar coneixement i col·laborar en la millora de la qualitat assistencial, comptant amb la col·laboració i suport científic, tècnic i institucional tant dels propis professionals com dels gestors de serveis sanitaris."

Comparteix aquesta notícia: