Sala de premsa

Tornar

Notícies

11-06-2020

L’Hospital General de l’Hospitalet reobre l’Àrea Quirúrgica

Es començarà amb Cirurgia Major Ambulatòria del Servei d'Oftalmologia.

L’Hospital General de l’Hospital reobre l’Àrea Quirúrgica a partir del 15 de juny de 2020. De moment obrirà dues de les seves sales d’operacions i començarà amb l’activitat de Cirurgia Major Ambulatòria el Servei d’Oftalmologia que es venien fent fins ara: cataractes i cirurgia de retina, entre d’altres.

L’activitat quirúrgica es començarà a reprendre de forma progressiva a les 6 sales d’operacions de l’Hospital per atendre la resta d’especialitats: Cirurgia General, Traumatologia, Urologia i Cirurgia Vascular. Ara fa un mes ja va obrir l’Àrea Maternoinfantil i també havien reprès l’activitat les sales de part. S’espera arribar al 100% d’activitat a partir de l’octubre.

L’Hospital està a punt d’adjudicar el projecte de recondicionament de l’Àrea Quirúrgica, la Unitat de Cures Intensives i la Sala de Parts de l’Àrea Maternoinfantil. Per febrer, març del 2021 hi ha prevista l’adjudicació de l’obra, que tindria lloc durant l’estiu de 2021, per tenir a partir de principis de 2022 totes les àrees renovades i al 100% del seu funcionament.

Comparteix aquesta notícia: