• Inici
  • Tallers sobre memòria per a la gent gran i sobre alimentació dels infants
Online

Tallers sobre memòria per a la gent gran i sobre alimentació dels infants

26April

  • 26/04/2012

Amb la celebració de dos tallers, un dedicat a l’alimentació dels infants i un de memòria per a la gent gran, el Centre d’Atenció Primària (CAP) Collblanc i el CAP la Torrassa seran presents a les activitats de promoció de la salut que l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat ha preparat per al proper dia 26 d’abril.

Es faran dos tallers de cada tipus, amb una durada de 30 minuts cadascun. El primer, el de memòria per a la gent gran, començarà a les 17.30 hores i a continuació tindrà lloc el de l’alimentació dels infants. Després es repetiran. Els tallers els impartiran les infermeres Paqui Martínez i Elena Martínez. L’accés és lliure i no cal inscripció prèvia.

Les activitats coordinades per l’Ajuntament inclouen diferents aspectes de la promoció de la salut i s’emmarquen dins del programa L’Hospitalet 100×100 saludable i la celebració del Dia Mundial de la Salut i del Dia Mundial de l’Activitat Física, que van tenir lloc els passats 6 i 7 d’abril.

Els tallers dels CAP tindran lloc a l’estand-carpa informativa que el Consorci Sanitari Integral tindrà a la plaça de l’Ajuntament de la ciutat, entre les 17 i les 20 hores.
 

  • COMPARTIU