Avís legal

El lloc web www.csi.cat és un domini d'internet de titularitat del Consorci Sanitari Integral.

Dades d'identificació del responsable del lloc web:
 

 • Denominació social: Consorci Sanitari Integral (també referit com a CSI)
 • Domicili social: Av. de Josep Molins, 29-41 08906 - L'Hospitalet de Llobregat
 • CIF: Q5856254G
 • Telèfon: +34 93 553 12 00 
 • Nom de domini: www.csi.cat
   

Recomanacions d'accés:

 • Navegadors a fer servir: Internet Explorer versió 5.5 (o superior), Mozilla Firefox, Chrome, Safari i Opera.
 • Resolució: 1024x768 píxels
   

Propietat intel·lectual

Tots els continguts i elements gràfics d’aquest web formen part del Consorci Sanitari Integral i queden protegits per la legislació espanyola sobre propietat intel·lectual i industrial espanyola.

S’autoritza la reproducció total o parcial dels continguts d'aquest web, sempre que s'esmenti expressament el seu origen.

El Consorci Sanitari Integral es reserva el dret de modificar els termes i les condicions establertes en aquest document.
 

Continguts

Els continguts del web del Consorci Sanitari Integral constitueixen una informació en línia i un servei amb finalitats informatives i educatives. En cap cas pretén ser un substitutiu del consell sanitari professional personalitzat, ni per al diagnòstic ni per al tractament.

El Consorci Sanitari Integral revisa i actualitza la informació continguda en el web, però no pot garantir ni responsabilitzar-se de l'exactitud de tot el contingut.

Aquest web facilita enllaços a pàgines web d’altres societats i associacions, però el Consorci Sanitari Integral no subscriu ni es responsabilitza dels continguts d’aquestes pàgines.

El Consorci Sanitari Integral elabora i gestiona el seu web institucional únicament amb els seus recursos humans propis. Aquest web no disposa ni rep finançament extern de cap tipus i no conté publicitat.
 

Adreces de contacte

Les adreces electròniques publicades en aquest web es difonen per facilitar la comunicació entre professionals, institucions i ciutadans. En cap cas per ser emprades per a la difusió de publicitat en qualsevol dels seus formats.