Hospital de Sant Joan Despí

Presentació

Història

L’Hospital de Sant Joan Despí es va posar en marxa al febrer de 2010, amb una inversió del Departament de Salut per a la seva construcció i equipaments. A més, va ser el primer hospital del seu nivell que neixia de zero a Catalunya.

El centre té una superfície de 46.128 metres quadrats.

Des de desembre de 2010 l’Hospital va passar a gestionar el Centre d’Atenció Especialitzada Sant Feliu i el Centre d’Atenció Especialitzada Cornellà. En aquests dos centres es treballa amb personal i metodologia de l'Hospital, la qual cosa permet facilitar l'accessibilitat als usuaris i les usuàries i mantenir alhora una millor sistemàtica de treball i coordinació amb l'Hospital.

L'hospital pertany a la Xarxa d'Hospitals d'Utilització Pública (XHUP) de Catalunya i és un centre proveïdor del Servei Català de la Salut. El centre disposa d'una cambra hiperbàrica.

A efectes d’organització i de gestió, l’Hospital General de l’Hospitalet, l’Hospital Sociosanitari de l’Hospital i l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi funcionen com un únic centre, el Complex Hospitalari Moisès Broggi.

Hospital de Sant Joan Despí 
C. Oriol Martorell, 12
08970 - Sant Joan Despí
Telèfon: 93 553 12 00