Ciutadans

Informació Covid-19

Normativa de visites als centres del Consorci

Les mesures de limitació de l'accés es prenen de forma extraordinària com a prevenció per tal d’evitar el risc de transmissió comunitària davant de la COVID-19 i per tal de protegir a pacients, visitants i professionals.

  • Si presenteu símptomes associats a la COVID-19 (mal de cap, dolor al tragar aliments, tos persistent, febre, descomposició gàstrica, cansament/debilitat o pèrdua de gust i olfacte) o en cas de contacte o sospita de contacte amb un malalt de COVID-19, poseu-vos en contacte amb el vostre centre d'atenció primària o truqueu al 061. Cal abstenir-se d’anar als centres en aquestes situacions, excepte en casos d’urgència vital.
  • Agraïm la comprensió i la col·laboració dels nostres usuaris, davant de les mesures necessàries en les actuals circumstàncies.


Hospital de Sant Joan Despí, Hospital General de l'Hospitalet, Hospital Sociosanitari de l'Hospitalet

Amb motiu de l'actual evolució de la pandèmia COVID19 i per tal de garantir la seguretat dels nostres pacients, familiars i professionals, el Complex Hospitalari Moisès Broggi restringeix totalment l'entrada de visites i acompanyaments (hospitalització, urgències).

Consultes Externes

Restringit l'acompanyament de visites ambulatòries.

Només es permet un acompanyant a les visites ambulatòries en els casos que el pacient no sigui autònom o necessiti ajuda.

Sala de Parts i Unitat d'Hospitalització Maternoinfantil a l'Hospital General de l'Hospitalet

Es permet un acompanyant, que ha de ser el mateix present a Sala de Parts i a la Unitat d'Hospitalització.

Hospital Dos de Maig

 

Hospitalització

Queden restringides les visites, excepte les d'acompanyants amb permís especial determinat pels professionals sanitaris. En aquest cas, els horaris de visita són:

  • De 13.00 a 14.00 h
Urgències

Queda restringida l'entrada d'acompanyants, excepte la de persones amb permís especial determinat pels professionals sanitaris.

Residència Collblanc i Residència Francisco Padilla

Es permeten les visites a les persones residents, sempre i quan la situació del centre ho permeti segons el que marquen els protocols de les autoritats competents (Departament de Salut i Departament de Drets Socials). Per fer la visita, s’ha de concertar cita prèvia per telèfon amb el centre. Els professionals informaran en quines condicions s’ha de dur a terme i quines mesures preventives s’han de complir.

Podeu consultar mes informació sobre la COVID-19 al Canal Salut.

(Data d'actualització: 22/12/2021)