El Consorci

Tornar

Agenda d'activitats

Professionals - 15 i 16 de febrer de 2018

II Jornades de prevenció i atenció del peu en el pacient diabètic

Barcelona, a partir de les 15 hores

Durant els dos dies que duraran les Jornades, es tractarà l’epidemiologia del peu diabètic, les unitats que hi ha a l'entorn, la despesa sanitària que ocasiona i com gestionar-la. També es debatrà en taules redones com millorar la gestió del tractament del peu diabètic i les competències dels membres de les unitats multidisciplinàries.

La prevenció serà present d'una manera rellevant: el programa presenta un espai per conèixer el treball que es fa des de l’atenció primària, com actuen els diferents agents i com millorar la prevenció, amb idees per a un circuit efectiu.

També es tractaran temes com el maneig inicial, el dolor i l'úlcera, la cura i el calçat, les complicacions, la rehabilitació i la cirurgia i s’abordaran les situacions límit. Destaca, alhora, un espai per posar en valor la importància de la comunicació entre els membres de l’equip multidisciplinari.
 

Organitzadors:

Les Jornades estan dirigides per Juan Manuel Rios i Álex Santamaría, traumatòlegs de la Unitat del Peu i Turmell de l'Hospital General de l’Hospitalet-Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, i estan coorganitzades pel Consorci Sanitari Integral, la Clínica Diagonal i Fiatc.

Comparteix aquest esdeveniment: