Sala de premsa

Tornar

Notícies

19-06-2019

Salut presenta en nou programa d'innovació en salut a l'Hospital Moisès Broggi

Salut@cat, un projecte de telemedicina entre CSI i ICS

Aquest matí, l'Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi ha acollit la presentació del nou programa d'innovació en salut que posa en marxa la Conselleria de Salut amb el suport de la Conselleria d'Economia de la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

L'acte ha tingut lloc a l'auditori del centre i ha anat a càrrec de Pere Aragonès, vicepresident del Govern i conseller d'Economia; Alba Vergés, consellera de Salut, i Adrià Comella, director del Servei Català de la Salut que han presentant el projecte en format de roda de premsa. La presentació ha comptat amb alguns dels màxims representants del Consorci Sanitari Integral: Marta Álvarez, vicepresidenta del Consell Rector; Carles Constante, el director general del CSI; Jordi Vilarsau, director de l'Hospital Transversal, més el Comitè Executiu, així com Joan Puidollers, gerent de la Regió Sanitària Àmbit Sud (àrea del CSI), entre d'altres. Els mitjans també han pogut entrevista un pacient i la seva dona que ja han començat a treballar en una prova pilot del projecte amb el Servei de Cirurgia Vascular.

El Consorci Sanitari Integral es va presentar a l'agost de 2017 a la convocatòria d'ajuts en innovació amb el projecte Salut@cat, i va ser un dels 18 guanyadors. El projecte, coordinat des de la Direcció de Sistemes i Meritxell Davins, responsable d'eHealth i Innovació del CSI, proposa un model de control telemàtic per a pacients crònics en clau territorial, per això s'ha treballat amb l'Institut Català de Salut (ICS) i els seus centres d'Atenció Primària al territori assignat.

Comparteix aquesta notícia: