Sala de premsa

Tornar

Notícies

19-03-2020

Informació per a les dones embarassades amb el part previst a l’Hospital General de l’Hospitalet

Amb motiu de la situació provocada pel coronavirus

Si esteu embarassada i vindreu a donar a llum en l’Hospital General de l’Hospitalet, cal que conegueu que:

- Tot i el moment d’emergència sanitària que estem afrontant, l'atenció al part i al puerperi es fa amb total normalitat, amb totes les mesures de seguretat i criteris de qualitat habituals.

- Hem disminuït el temps d'estada hospitalària, per la qual cosa a les 24 hores després del part normal, sempre que compliu el criteris per a l’alta, podreu tornar a casa amb el vostre nadó. Després, haureu de tornar-hi a les nostres consultes externes per fer-li la prova del taló i una exploració.

- Amb l’objectiu de disminuir el risc de contagi del coronavirus i protegir les persones més vulnerables, estan desautoritzades les visites de familiars a l’àrea i l’accés d’infants. Només es permet  l’entrada d’una única persona, que serà la que us acompanyi durant el part.

- En cas que el nadó requereixi ingrés a la Unitat Neonatal, per protegir la seva salut, es recomana que només un dels progenitors, preferentment la mare, accedeixi a aquesta àrea.
   
Si necessiteu més informació podeu consultar els professionals de la sala de parts en el telèfon 93 440 75 00, extensió 3265.

En el cas que presenteu tos, febre i dificultat respiratòria, truqueu al 061.
 

Comparteix aquesta notícia: