Sala de premsa

Tornar

Notícies

06-10-2020

L’Hospital General de l’Hospitalet recupera el 100% de l’activitat quirúrgica

L’Hospital General de l’Hospitalet, gestionat pel Consorci Sanitari Integral, recupera el 100% de la seva activitat quirúrgica: les sis sales d’operacions que conformen l’àrea estan en funcionament des de dilluns 5 d’octubre donant servei d’activitat de cirurgia major ambulatòria.

La represa de l’activitat quirúrgica del centre es va iniciar el passat mes de juny amb la obertura de dues sales d’operacions atenent el servei d’Oftalmologia i es completa ara atenent la resta d’especialitats: cirurgia general, traumatologia, urologia, cirurgia vascular, otorrinolaringologia i tractament del dolor.

Durant aquest mesos s’ha treballat en millorar el sistema de ventilació i d’aïllament de les sales d’operacions. Això és la primera fase d’un projecte de reacondicionament integral de l’Àrea Quirúrgica, la Unitat de Cures Intensives i la Sala de Parts de l’Àrea Maternoinfantil. 

Pel març de 2021 hi ha prevista l’adjudicació de l’obra, que tindria lloc durant l’estiu de 2021, per tenir a partir de principis de 2022 totes les àrees renovades i al 100% del seu funcionament.

L’Hospital General de l’Hospitalet forma part del Consorci Sanitari Integral, una entitat pública, participada majoritàriament pel Servei Català de la Salut i també pels ajuntaments de Sant Joan Despí i l’Hospitalet de Llobregat, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i la Creu Roja. Formen part del Consorci prop de 3.400 professionals que estan repartits en 13 centres especialitzats en atenció primària, hospitalària i sociosanitària; residències per a la gent gran i serveis de valoració de la dependència i de la discapacitat a Barcelona, L’Hospitalet del Llobregat i el Baix Llobregat.

Comparteix aquesta notícia: