Sala de premsa

Tornar

Notícies

13-10-2020

El nou espai hospitalari polivalent Moisès Broggi podrà comptar amb 84 llits nous de crítics

Visita d'Adrià Comella, Director del CatSalut

El director ha explicat que el nou espai annex neix amb l’objectiu d’incrementar la capacitat del centre, sobretot  en previsió d’una segona onada important de la pandèmia “el mes de març aquest hospital va arribar a tenir ingressades 56 persones a l’UCI, quan la seva capacitat estructural era només de 18 llits."

D’altra banda el director general del Consorci Sanitari Integral, que gestiona l’Hospital Moisès Broggi, ha comentat que a part dels llits que es podran habilitar amb el nou espai hospitalari en construcció, està pendent d’ampliar les urgències al mateix centre. Les obres permetran ampliar l’espai d’Urgències en 400 m2 i reduir el dèficit crònic d’atenció urgent a la zona a banda d’impulsar un model assistencial més adequat al tipus de pacient.

El nou espai hospitalari disposarà de 84  llits de crítics

L’Espai Polivalent del Complex Hospitalari Moisès Broggi disposarà de 4.643 m2 dividits en tres plantes, més una quarta de serveis tècnics. A planta baixa trobarem els boxs de recepció de pacients, els  despatxos, la sala de cures avançada, el laboratori, diagnòstic per la imatge, vestuaris i àrea logística.

Les plantes 1 i 2 disposaran de 28 llits de crítics polivalents cadascuna (4 d’ells són boxs d’aïllament i la planta 3 s’adaptarà en funció de les necessitats assistencials, amb capacitat per a  28 llits més. L’Hospital Moisès Broggi passarà per tant a tenir una capacitat de llits crítics, si fos necessari de 102 llits de crítics.

Aquest edifici estarà connectat a través d’una passarel·la d’uns 70 metres que unirà l’Hospital Moisès Broggi al espai  polivalent nou.

 Entre les prioritats d’aquest nou espai hospitalari, que estarà acabat en 4 mesos, hi ha la de diferenciar els circuits  covid i no covid

Comparteix aquesta notícia: