Sala de premsa

Tornar

Notícies

15-12-2020

El Consorci Sanitari Integral guardonat per la International Hospital Federation i Best Spanish Hospitals Awards

El Complex Hospitalari Moisès Broggi ha estat reconegut per l’International Hospital Federation per la seva innovació en la lluita contra la COVID19 durant la primera onada del març de 2020.

Concretament, el Servei de Diagnòstic per la imatge va desenvolupar una escala radiològica numèrica en la radiografia de tòrax en pacients amb pneumònia que va facilitar als professionals assistencials veure l’afectació real dels pacients i valorar de forma més efectiva els ingressos.

Ens ho explica en Jordi Català, Cap del Servei de diagnòstic per la imatge en aquest vídeo.

Paral·larelament, Best Spanish Hospitals Awards, que anualment reconeixen als millors hospitals d'Espanya, han reconegut el Complex Hospitalari Moisès Broggi i l'Hospital Dos de Maig per la seva eficiència i qualitat assistencial. Concretament el Complex Hospitalari Moisès Broggi ha obtingut un guardó en la categoria de processos de l'aparell musculoesquelètic i ha estat finalista en la categoria d'aparell urinari. Per la seva part, l'Hospital Dos de Maig ha aconseguit ser finalista en la categoria de gestió clínica global.

Comparteix aquesta notícia: