Sala de premsa

Tornar

Notícies

22-04-2022

Sant Jordi 2022: els llibres dels professionals del CSI

Bona Diada

Encara no teniu llibre per Sant Jordi?

Us deixem algunes publicacions escrites per els nostres professionals del CSI i recomanacions que ens han fet alguns professionals de llibres escrits per familiars, amics i/o pacients. ????

Bona diada a tots/es!

Tu libro interactivo de ECG

La electrocardiografía como nunca antes te la habían contado.

Autor: Daniel Valenzuela, infermer de la Unitat de Suport Vital Avançat de l'Hospital Sant Joan Despí.

Apropa de forma senzilla i sense distingir categories professionals les possibilitats d'ECG per detectar qualsevol anomalía en els resultats i aconseguir l'excelència en maneig del client. Ho fa a partir de bases i l'evolució d'un ECG des de la pràctica. Es tracta d'un llibre físic amb material interactiu, al qual es pot accedir des de qualsevol dispositiu electrònic. El llibre està avalat pel Departament de Salut, l'Hospital Universitari de Bellvitge, la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica (SOCMIC) i el Complex Hospitalari Moisès Broggi.

Cuentos que nacen del corazón

Autora: Elena Miguel, metge especialista en Neumologia a l'Hospital Sant Joan Despí.

Un llibre de contes per a compartir. A l'escola o en família, per a gestionar les emocions i aprendre en valors humans. Basat en el model d'ecologia emocional i adaptat per a nens i nenes a partir de sis anys. Inclou unes fulles d'activitats al final del llibre, per poder reflexionar junt amb els nens i, així, trobar la recepta per sentir-se millor millor amb un mateix i amb els demés. Que puguin recordar allò que els farà somriure allà on es trobin.

Ansiedad Generalizada

Autor: Jordi Fortuño, fisioterapeuta a la Unitat de Rehabilitació de l'Hospital Sant Joan Despí.

En aquest llibre es realitza una anàlisi del perfil psicològic i les connotacions de comportament de la persona amb ansietat generalitzada. A continuació, s'exposen els mecanismes de funció alterats a nivell psiconeurológico amb una perspectiva evolutiva. Finalment, es realitza una integració de tècniques terapèutiques des de la fisioteràpia i la psiconeuroinmunología."La fisioteràpia és el mitjà més antic per a accedir no sols al cos sinó a la ment de les persones amb finalitats de cura i ajuda per a restablir el seu equilibri de salut."

La Voz (Saga Duales I)

Autora: Cristina Pujades, oftalmòloga del Servei d'Oftalmologia del CSI

L'esperat primer volum de la nova saga de Cristina Pujadas, Duals. Una saga carregada de misteri, secrets i romanç. Si t'agrada la novel·la romàntica paranormal, aquest és el teu llibre. "Puc semblar una noia més o menys normal. La veritat és que m'esforço, encara que la meva veu no sempre m'ho posa fàcil. Camino mirant el terra, arrossegant la meva maleta, acostant-me a la qual serà la meva nova vida. Començar la universitat, en l'altra punta del país, només per a allunyar-me d'aquells que em coneixen o creuen conèixer-me. Vull deixar de ser la boja. La rarita. La que parla sola..."

Comparteix aquesta notícia: