Sala de premsa

Tornar

Notícies

12-05-2022

Acomiadem els residents que han format del CSI en els darrers cinc anys

Enguany finalitzen la seva estada 10 residents i els hem acomiadat en un acte molt emotiu. Molta sorts a tots/es!

Fa més de 25 anys que formem residents, i avui 12 de maig, hem celebrat l'acte de comiat de la promoció de residents hospitalaris a l'Auditori de l'Hospital Sant Joan Despí. Enguany finalitzen la seva Formació Sanitària Especialitzada al Consorci Sanitari Integral 10 professionals que han format part de la família CSI durant els darrers cinc anys, i sabem que acaben 10 grans professionals i 10 grans persones.

Des de la Unitat Docent aprofiten per agrair també a la resta de MIRS i IIRS d'altres anys, tant de les especialitats acreditades al CSI, com als companys de Medicina Familiar i Comunitària de la Unitat Docent de Costa de Ponent, la seva dedicació i professionalitat.

Quatre residents continuaran treballant per al CSI, per la qual cosa estem molt contents per ells!

L'acte ha estat molt emotiu i ha tingut la participació del Manuel Álvarez del Castillo, nou director general, en el seu primer acte públic; Pedro Armario, director de Docència del CSI; Gemma Férriz, cap d'Estudis; Carme Gimeno, directora asistencial del Complex Moisès Broggi i Anna Ferret, directora d'Infermeria del Complex Moisès Broggi. La part més emotiva ha estat quan els propis residents han dedicat paraules d'agraïment als Companys i equips de Docència.

Gràcies per tot el que heu fet i aportat durant la vostra residència! Molta sort a tots/es!

Comparteix aquesta notícia: