Sala de premsa

Tornar

Notícies

27-05-2022

El conseller de salut i l'alcaldessa de l'Hospitalet visiten l'Hospital General

Les obres s'emmarquen dins de les millores previstes en les infraestructures perquè la població de referència de l'Hospitalet rebi l'assistència sanitària dins del municipi.

Josep M. Argimon, conseller de Salut, i Nuria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat han visitat aquest matí l'Hospital General de l'Hospitalet per conèixer de primera mà l'evolució de les obres que s'estan duent a terme per renovar el bloc quirúrgic del centre. En la visita, els ha acompanyat el director general, Manuel Álvarez, i altres membres de l'equip directiu del Consorci.

Actualment, s'estan rehabilitant les instal·lacions de l'àrea quirúrgica, de la unitat de cures intensives i de l'àrea quirúrgica de parts. La rehabilitació té lloc en diferents fases amb la finalitat d'adequar els actuals espais mantenint l'activitat quirúrgica del centre i de poder oferir un millor servei i confort al pacient.

L'objectiu de les obres és que la població de l'Hospitalet Nord pugui ser atesa en el seu centre de referència. En aquest sentit, el conseller de Salut ha anunciat que les actuacions de la primera fase s'acabaran el mes de juliol "amb 12 llits de reanimació i els pacients podran ser operats i reanimats, el mes de setembre". També s'ha visitat la unitat d'hospitalització de la planta 3.

Per la seva banda, l'alcaldessa Núria Marín ha agraït al conseller que "hagi estat sensible a la nostra petició i que avui anunciï que cap ciutadà haurà de marxar fora del municipi per rebre atenció hospitalària".

Comparteix aquesta notícia: