Sala de premsa

Tornar

Notícies

14-05-2018

Dia Internacional de l'Infermera

El 12 de maig se celebra a tot el món el Dia de la Infermera i, un any més, el CSI s'ha sumat a aquesta festivitat organitzant diferents tallers que es van incloure dins el programa d'activitats del Dia del CSI.

Una representació d'infermeres dels diferentes centres va preparar una sèrie de tallers adreçats als més petits relacionats amb els hàbits saludables. La informació va arribar també als més grans, que s’apropaven amb els seus fills per participar en les activitats.

Un dels tallers va voler conscienciar sobre la importància del rentat de mans, on es van ensenyar els passos per fer-ho bé i grans i petits van aprendre a ritme de música com netejar-se les mans. També van deixar els nens que pintessin mans, i van donar globus, gels de neteja de mans, enganxines i informació sobre la importància de fer-ho bé.

El taller d’alimentació saludable va consistir en un joc de separació d’aliments per consum habitual i consum esporàdic. També s’explicaven les proporcions i quantitats recomanades pel Harvard Medical School en l’alimentació diària.

El taller de salut bucodental va mostrar com rentar-se bé les dents amb jocs i amb activitats per pintar, així com fulletons informatius i enganxines il·lustratives que es van lliurar als assistents.

Per promoure l’exercici físic, es va sorprendre a tots amb una classe de zumba on van participar grans i petits, amb molt de ritme!

Finament, per conscienciar sobre els riscos dels hàbits tòxics i les addiccions a les noves tecnologies van proporcionar informació i fulletons sobre els perills del tabac i els nous consums, així com les noves addiccions a les eines de comunicació social.

Els participants que van realitzar tots els tallers van rebre com a obsequi una comba. Volem que l’exercici segueixi estant present en el dia a dia de les futures generacions!

I tot va ser possible gràcies a la col.laboració de Mª José Moreno, Lucre López, Raquel Barnés, Marisa Vargas, Estefanía García, Mª Victoria González i Elena Martínez. 

Comparteix aquesta notícia: