Sala de premsa

Tornar

Notícies

20-12-2019

Acte de Nadal al Consorci

Ahir va tenir lloc l'acte de reconeixement als professionals que durant el 2019 s'han jubilat i als qui han fet 25 anys a la casa

L'auditori de l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi es va omplir ahir de gom a gom per reconéixer, d'una banda, els professionals del Consorci Sanitari Integral que durant el 2019 s'han jubilat i, d'altra banda, els qui han fet 25 anys a la casa.

L’acte va comptar amb la presència del director general del Consorci, Carles Constante, i de la resta de membres del Comitè Executiu, així com també d’altres comandaments i responsables, que van fer entrega dels obsequis.

Constante va agrair a tots els professionals guardonats la feina feta i va desitjar a tothom molt bones festes. El 2020 ens espera ple de celebracions, va afegir: el 20è aniversari del Consorci Sanitari Integral, el 10è aniversari de l'Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi i el 10è aniversari també del Centre d'Atenció Integral Hospital Dos de Maig.

L'acte es va tancar amb l'actuació de la Coral del Consorci, que va interpretar nadales i altres temes del seu repertori.

Comparteix aquesta notícia: