Sala de premsa

Tornar

Notícies

02-06-2021

Ens sumem a la campanya "Millora vides, dona teixits"

Dia Mundial del Donant

Ens sumem a la campanya del Banc de Sang i Teixits "Millora vides, dona teixits" avui que se celebra el Dia del Donant i els diferents col·lectius que participen en el procés de donació han compartit missatges a través de les xarxes socials. Passa't pels nostres perfils d'Instagram, Facebook o Twitter per veure'ls.

A la campanya apareixen Nicolàs Rico, metge intensivista i coordinador de Transplantaments del CSI, ens parla a Instagram de la importància del treball en equips dels diversos col·lectius mèdics, d'infermeria i administratius per assegurar els drets dels pacients per fer donació o rebre transplantaments, que també fem en els nostres centres.

La donació de teixits es va veure molt minvada l'any passat, conseqüència de la pandèmia de COVID-19. Tot i així, 13.000 vides millorades gràcies a la donació de teixits a través de 33 hospitals catalans l'any 2020, entre els quals hi havia el Complex Hospitalari Moisès Broggi. I a Catalunya es fan més de 1.000 trasplantaments de còrnia, algunes de les quals són donades per pacients que han traspassat als nostres hospitals.

Comparteix aquesta notícia: