Sala de premsa

Tornar

Notícies

21-06-2021

L’activitat de Recerca al Consorci Sanitari Integral augmenta notablement en els darrers últims cinc anys

L’evolució de l’activitat de Recerca del Consorci Sanitari Integral en els últims 5 anys ha estat molt favorable. De fet, durant l’any 2020, s’ha incrementat notablement l’activitat tant pel que fa al número de publicacions en revistes com  projectes aprovats.

La producció científica en revistes indexades (articles originals, revisions i notes científiques) durant l’any 2020 va augmentar un 60% respecte l’any anterior amb un total de  96 publicacions, 24 d’elles en revistes de primer quartil. En comparació amb l’any 2015, l’increment encara és més accentuat, enregistrant augment d’un 118%.

En referència als projectes d’investigació aprovats pel Comitè Ètic d’Investigació Clínica, també s’evidencia un augment considerable. En total, durant l’any 2020 es van aprovar 100 projectes d’investigació dins del Consorci Sanitari Integral, enregistrant un increment d’un 20% respecte l’any anterior. En comparació amb ara fa cinc anys, el nombre de projectes aprovats es va doblar, passant de 50 projectes a un total de 100 projectes.

Tot aquesta activitat prolífera ha estat possible gràcies als 17 grups de Recerca compromesos amb la investigació al CSI.

Comparteix aquesta notícia: