Sala de premsa

Tornar

Notícies

23-08-2021

Visita del president de la Generalitat a l'Hospital de Sant Joan Despí

Ha estat acompanyat també pel conseller de salut

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el conseller de salut, Josep Maria Argimon, han visitat aquest matí l’Hospital de Sant Joan Despí del Complex Hospitalari Moisès Broggi. L’objectiu de la visita ha estat conèixer el nou edifici polivalent del centre, inaugurat l’abril d’aquest any, per fer front a la pandèmia, i conèixer també l’ús futur que tindrà aquest equipament un cop remeti la Covid-19. El nou equipament, amb 56 llits per a pacients crítics, semicrítics i d’hospitalització convencional, ha permès augmentar la capacitat d’atenció del centre, simplificar circuits i augmentar la qualitat, l’eficiència i la seguretat.
 
Com es tracta d’un espai polivalent, que permet adaptar-lo a les necessitats del moment, el nou equipament se centrarà en els serveis ambulatoris un cop passi la pandèmia, ja que està previst desenvolupar allí l’activitat d’hospital de dia. Això permetrà ampliar l’àrea destinada a les urgències a l’edifici principal.

Després de la visita, el president de la Generalitat i el conseller de Salut han mantingut una reunió de treball amb una representació de professionals del Consorci, durant la qual han intercanviat impressions sobre com s’ha viscut la situació d’emergència al Complex Hospitalari Moisès Broggi. La trobada també ha servit per comentar els aprenentatges que s’han fet durant la crisi sanitària i les noves necessitats que s’han detectat de cara a implantar millores per al futur.

 

Comparteix aquesta notícia: