Sala de premsa

Tornar

Notícies

13-10-2021

Participem a l'homenatge del món sanitari a Pau Donés

S'ha inaugurat un mirador a Montanuy (Pirineu Aragonès)

El passat 11 d'octubre Pau Donés hagués fet 55 anys. I aquesta data tan especial ha servit perquè el món sanitari li dediqués un agraïment col·lectiu al qual han assistit alguns dels professionals que el van tratar personalment al llarg del diagnòstic i del tractament de la seva malaltia, en representació als seus centres. El lloc ha estat Montanuy (Pirineu Aragonès), població del seu pare, i on va viure fins a la seva mort.

Professionals del Complex Hospitalari Moisès Broggi, de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO), l'Institut Català d'Oncologia i Aran Salut han presentat una placa en memòria del cantant al mirador de Montanuy, que ha acompanyat una escultura al cantautor i la inauguració del mirador per part d'Esther Cereza, alcaldesa de la població.

Per part del Consorci Sanitari Integral van assistir-hi: Pedro Barrios, excap de la Unitat de Cirurgia Oncològica del Complex Hospitalari Moisès Broggi; Isabel Ramos, adjunta a la Unitat i Domenico Sabia, adjunt a la Unitat i amic personal de Pau Donés que va participar en l'acte en una emotiva actuació al costat de Miki Forteza-Rey, productor de Jarabe de Palo, i Palmira Tejero, directora d'Atenció al Ciutadà i Comunicació.

L'acte, per les dimensions del mirador, ha estat molt acotat en número de persones que ho han pogut seguir també des d'un espai elevat amb vistes al mirador.

Comparteix aquesta notícia: