Nefrologia

Nefrologia

Meritxell Ibernon Vilaró Doctora en Medicina

La Nefrologia és una especialitat mèdica que té com a objectiu el diagnòstic, tractament i control de les malalties que alteren el funcionament renal.  

El Servei de Nefrologia del Consorci Sanitari Integral (CSI) dona una atenció nefrològica de qualitat centrada en el pacient a les persones amb malalties renals.  

Per poder donar una atenció integral al pacient renal compta amb un equip de professionals de la Nefrologia que treballen de forma coordinada amb altres serveis del CSI, de l’atenció primària i de l’hospital de referència (Bellvitge), en la detecció precoç, diagnòstic i tractament de la malaltia renal.  

Disposa d’una consulta de Nefrologia No Presencial per a totes aquelles consultes que es reben des de l’atenció primària.  

Coordina amb el Servei de Nefrologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge la derivació de pacients amb malaltia renal crònica avançada per a l’avaluació d’un trasplantament renal. 

Meritxell Ibernon Vilaró Doctora en Medicina

Especialistes en Nefrologia
 • Ana Sánchez Escuredo

  Doctora en Medicina

 • Cristina Cabrera López

  Especialistes en Nefrologia

 • Isabel Giménez Torrecilla

  Especialistes en Nefrologia

 • María Pilar Ruiz Valverde

  Especialista en Nefrologia

 • Neus Rodríguez Farré

  Especialista en Nefrologia

 • Oana Rap Copindean

  Especialista en Nefrologia

Cartera de serveis

Àrea d’hospitalització. Àrea d’hospitalització formada per un equip de professionals que atenen als pacients amb patologia renal aguda o crònica que ingressen procedents des del Servei d’Urgències o de forma programada para a diagnòstic i tractament. Així mateix també s’ofereix atenció com a consultors a la resta de Serveis de l’Hospital  

Procediments en l’Àrea d’Hospitalització
Unitat de tractament substitutiu renal ambulatòri
Unitat de tractament substitutiu renal hospitalàri
Consulta ambulatòria
Gabinet de Proves en Nefrologia
Hospital de dia