• Inici
  • Notícies
  • Dos professionals del CSI participen al pregó de les festes de Sant Joan Despí

Dos professionals del CSI participen al pregó de les festes de Sant Joan Despí

  • Dimarts 23 de juny 2020

Silvia Garcia, infermera del Servei de Reumatologia de l’Hospital de Sant Joan Despí, i Carles Constante, director general del Consorci Sanitari Integral, van participar en el tret de sortida a la Festa Major del municipi de Sant Joan Despí, que tenia lloc divendres 19 de juny.

Enguany, el pregó virtual ha anat a càrrec de Carles Constante, director general del Consorci Sanitari Integral i Silvia García, infermera de l’Hospital Moisès Broggi i veïna de Sant Joan Despí, per part del CSI; Ana Rubio, voluntària de Creu Roja Sant Joan Despí; Inma Márquez, caixera d’un comerç local i Ester Jiménez, una de les voluntàries que ha ajudat en la confecció de mascaretes durant els mesos de confinament lliurades a l’hospital. Tots han destacat el gran esforç realitzat per contenir la pandèmia i la responsabilitat i la solidaritat de la ciutadania de Sant Joan Despí.

L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha donat reconeixement a les persones que han estat en primera línia per fer front a la COVID-19 i per garantir els serveis essencials i bàsics per a la ciudadania amb aquest pregó.

Podeu veure aquí el pregó: https://www.youtube.com/watch?v=fIgKoHXGPSw&feature=youtu.be, que es va poder seguir també per xarxes socials.

  • COMPARTIU