• Inici
  • Notícies
  • El Consorci s?acredita per formar cada any dos metges i tres infermers interns residents geriàtrics

El Consorci s?acredita per formar cada any dos metges i tres infermers interns residents geriàtrics

  • Dimarts 22 d'octubre 2019

El Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social ha concedit al Consorci Sanitari Integral l’acreditació de la Unitat Docent Multiprofessional (UDM) de Geriatria, tal com s’havia sol·licitat.

Això fa que el Consorci Sanitari Integral passi de tenir una Unitat Docent (UD) de Geriatria, que fins ara només li permetia formar un Metge Intern Resident (MIR) per any, a tenir una Unitat Docent Multidisciplinar (UDM) de Geriatria, que li permetrà formar dos MIR i tres Infermers Interns Residents (IIR) cada any. Es tracta d’un creixement notable que, en un context de necessitat creixent de geriatres i infermeres geriàtriques, pot ajudar el Consorci a comptar amb aquests especialistes formats per a la institució.

A la resolució de l’acreditació de la UDM de Geriatria, comunicada aquest mes d’octubre, se suma que el Consorci també ha aconseguit augmentar d’un a dos residents per any les acreditacions de la UD de Cirurgia General i Digestiva, i de la UD de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.

Alhora, també ha vist incrementar les places dels residents de Medicina Familiar i Comunitària de la UD de Costa de Ponent, que passen de ser 11 a 13 l’any.
 

  • COMPARTIU