• Inici
  • Notícies
  • El Consorci Sanitari Integral guanya dos Premis Sanitat Baix Llobregat 2019

El Consorci Sanitari Integral guanya dos Premis Sanitat Baix Llobregat 2019

  • Dijous 28 de novembre 2019

El Premi a la Millor Comunicació en l’àmbit de l’Atenció Hospitalària ha estat per a un treball del serveis de Rehabilitació i Urologia de l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi. La comunicació es va presentar el maig del 2018 al Congrés Nacional de la Sociedad Española de Rehabilitación y Medicina Física (SERMEF) de Xixón, amb el títol: "Estudio comparativo de tres grupos de intervención: resultados funcionales de dos técnicas de prostatectomía radical e implantación de un programa de rehabilitación preoperatoria". Els autors de la comunicació són: Jordi Mallol, Sandra Mateo, Montse Martín, Óscar Lauzurica, Noelia Carmelo, Susana Rodríguez, Eva Moreno i Jesús Tinoco.  

El Premi Sanitat Baix Llobregat a la Millor Publicació en l’àmbit de l’Atenció Hospitalària ha estat per a un treball del servei de Cardiologia del mateix hospital, liderat per Roman Freixa i del qual són també coautors Pedro Blanch, Maria Lluïsa Rodríguez, Luca Basile, Pilar Sánchez, Antoni Martínez, Josep Lupo i el Grup de Treball d’Atenció Integrada Cardiologia-Atenció Primària a l’Àrea de l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi. El títol de la publicació és: "Impact of an integral assistance model between primary care and cardiology on the management of patients with ischemic heart disease or atrial fibrillation".

L’acte de lliurament dels premis va tenir lloc ahir 27 de novembre a l’Auditori de l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi.

Fotos: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

  • COMPARTIU