• Inici
  • Notícies
  • El Consorci Sanitari Integral i l?ONCE signen un conveni

El Consorci Sanitari Integral i l?ONCE signen un conveni

  • Dijous 12 de juny 2014

El Consorci Sanitari Integral (CSI) i l’ONCE han signat aquest matí un conveni de col·laboració per establir un nou marc de cooperació entre ambdues entitats que permeti posar en marxa iniciatives i activitats per al desenvolupament i potenciació de la integració i normalització social i laboral de les persones amb discapacitat dins del Consorci Sanitari Integral. El CSI es compromet a impulsar accions diverses per a donar a conèixer entre els seus professionals i usuaris dels seus serveis i la labor social que desenvolupa l’ONCE, i a difondre aquesta bona pràctica entre les empreses associades, així com promoure, dins de les seves possibilitats, la seva extensió.

L’ONCE i la seva Fundació posaran a disposició del Consorci Sanitari Integral la seva experiència en l’àmbit de la formació i la integració laboral de persones amb discapacitat, en el marc del programa ‘Por Talento’, a través de l’entitat especialitzada en la formació i intermediació laboral per a persones amb discapacitat, FSC INSERTA.

La vigència d’aquest Conveni serà per un any a partir de la data de la seva signatura, amb opció a possibles renovacions pel mateix període. L’han signat Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, i Miquel Arrufat, gerent del Consorci Sanitari Integral.

  • COMPARTIU