• Inici
  • Notícies
  • El Moisès Broggi acull la 36a Reunió de la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica

El Moisès Broggi acull la 36a Reunió de la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica

  • Divendres 06 de març 2015

Prop de 180 especialistes es troben per compartir les darreres actualitzacions en aquesta especialitat

Prop de 180 professionals de la medicina intensiva es van trobar ahir a l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, que acollia la 36a Reunió de la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica (SOCMiC) i les 32es Jornades Catalanes d’Infermeria, sota el lema “Més enllà de l’evidència”.

Les jornades han estat organitzades conjuntament amb la SOCMiC, l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears i el Servei de Medicina Intensiva del Consorci Sanitari Integral (CSI). La inauguració anava a càrrec de la directora assistencial del CSI, Maria Rotllan; el cap del Servei de Medicina Intensiva, Josep Masip, i el president de la SOCMiC, Francisco Fernández.

Tota la jornada ha estat pensada per fer la revisió de la darrera evidència científica, així com l’actualització dels temes més rellevants d’aquesta especialitat. Com a novetat, s’han organitzat seminaris paral·lels a les sessions per tractar en profunditat temes seleccionats, per a grups reduïts, buscant la major comunicació i el debat entre ponents i assistents.

Per part de l’àmbit d’infermeria, l’objectiu de les jornades era proporcionar eines metodològiques per afrontar situacions crítiques en el servei de Medicina Intensiva, especialment centrades en la seguretat del pacient.

Durant la reunió anual de la SOCMiC es van concedir de nou 15 beques d’assistència, així com 4 premis de 1.000 € per a la millor comunicació mèdica i d’infermeria, i al millor projecte de recerca mèdica i d’infermeria.

  • COMPARTIU