• Inici
  • Notícies
  • Estudiants d?Infermeria nord-americans visiten l?Hospital Moisès Broggi

Estudiants d?Infermeria nord-americans visiten l?Hospital Moisès Broggi

  • Dijous 28 de maig 2015

Durant aquest matí, una delegació de vint estudiants d’Infermeria de la Dominican University of California (Estats Units) ha visitat l’Hospital de Sant Joan Despí per conèixer de prop el model de salut a Catalunya, la formació dirigida a infermeria i la seva activitat dins del sistema sanitari, a més d’intercanviar coneixements.

El director d’Infermeria de l’Hospital Transversal, Jesús Esteve, els ha donat la benvinguda i, a continuació, el coordinador d’infermeria, Pedro Collado, els ha explicat quin és el programa d’infermeria del sistema sanitari públic català. Així com, el model assistencial del Consorci Sanitari Integral, els elements de l’estructura organitzativa del Centre (àrees, processos i serveis), la metodologia d’infermeria i, per últim, una breu descripció dels diferents rols d’infermeria.

Després, acompanyats per la Catalina Padilla, coordinadora Assistencial d’Infermeria clínica, i la  Dolors Pintado, supervisora de Formació Continuada, han visitat les instal·lacions de l’hospital. Han pogut veure una unitat d’Hospitalització, la Unitat de Terapèutica Hiperbàrica, el Servei d’Urgències, el Servei de Diagnòstic per la Imatge, l’Hospital de Dia i les Consultes Externes del centre hospitalari. En cadascuna de les àrees, s’ha fet una petita presentació de la seva estructura i funcionament.

  • COMPARTIU