• Inici
  • Notícies
  • Les microdonacions dels professionals del CSI es destinaran a dos projectes de cooperació a l'Àfrica

Les microdonacions dels professionals del CSI es destinaran a dos projectes de cooperació a l’Àfrica

  • Dilluns 02 de febrer 2015

Ja hi han guanyadors d’aquest 2015 per a rebre el suport econòmic del Teaming del Consorci Sanitari Integral (CSI), la iniciativa solidària mitjançant la qual els professionals del CSI que volen fan microdonacions de la seva nòmina perquè es destinin a dos projectes solidaris. Després de les votacions corresponents dels membres del Teaming CSI, els projectes guanyadors són: la Fundació IPI Cooperació i la Fundació Ulls del Món.

El primer semestre es beneficiarà d’aquesta ajuda el projecte de la Fundació IPI Cooperació que necessita equipament per la nova maternitat a l’Hospital General de Woldya a Etiòpia. Aquest projecte ha rebut el 30,3% dels vots dels membres del Teaming CSI que han votat i forma part del desenvolupament que la citada fundació està portant a terme en aquest hospital de referència per a 1,5 milions de persones.

El segon projecte ha obtingut el 24,2% dels vots i es tracta de la Fundació Ulls del Món que també es desenvolupa a l’Àfrica, concretament a la regió de Mopti (Mali). En aquest cas, rebran l’ajuda econòmica al segon semestre de 2015 i amb ella es col·laborarà en l’eradicació de la ceguesa evitable i la millora de la salut visual de les persones sense recurs d’aquesta zona. A més, la fundació imparteix formació als professionals locals en oftalmologia pediàtrica i donen xerrades en escoles per sensibilitzar sobre la importància de la higiene ocular.

Des del Teaming CSI s’ha destacat la "qualitat dels cinc projectes presentats". Cal recordar que el Teaming CSI és possible gràcies a les microdonacions dels professionals del CSI que voluntàriament donen una part de la seva nòmina i els projectes que hi opten són proposats també pels mateixos professionals, que encarnen així un dels valors del CSI com a entitat: el compromís amb les persones i la societat.

  • COMPARTIU