• Inici
  • Notícies
  • L'Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi mostra el dia a dia dels pacients amb psoriasi a través de la realitat virtual

L’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi mostra el dia a dia dels pacients amb psoriasi a través de la realitat virtual

  • Divendres 27 d'octubre 2017

Avui, dia 27 d’octubre s’ha inaugurat un projecte pioner de realitat virtual a l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, desenvolupat per Acción Psoriasis i Lilly per reduir l’estigma de les persones amb psoriasi, millorar el coneixement de la societat sobre aquesta malaltia i facilitar als pacients portar una vida sense donar explicacions sobre les lesions cutànies que poden aparèixer en la seva pell.

Durant dos dies, de 8 a 16 hores, aquesta iniciativa estarà disponible i oberta al públic en el vestíbul de l’entrada principal de l’Hospital. Allà, fent ús d’unes ulleres de realitat virtual i utilitzant una narrativa i idea conceptual nova, l’espectador pot viure l’experiència de formar part de la història real d’una persona amb psoriasis que acudeix a una classe de pilates i sofreix una situació d’incomprensió. L’espectador interactua amb el pacient mitjançant contacte visual i estableix el seu propi judici sobre la situació, generant així un alt grau d’empatia.

El projecte ha estat inaugurat per Jordi Vilarasau, director de centre; Alberto González, cap del Servei de Dermatologia de l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi; Santiago Alfonso, d’Acció Psoriasis i Eduard Muñoz, de Relacions Institucionals de Lilly.

  • COMPARTIU