• Inici
  • Notícies
  • Nous nomenaments al Consell Rector del Consorci Sanitari Integral

Nous nomenaments al Consell Rector del Consorci Sanitari Integral

  • Dimecres 13 de juliol 2011

Aquest matí, el Servei Català de la Salut (CatSalut) ha nomenat Joaquim Serrahima president del Consell Rector del Consorci Sanitari Integral (CSI) i Carles Constante, vicepresident, en substitució de Núria Marín i Antonio Poveda, que fins ara ocupaven aquests càrrecs respectivament.

D’acord amb els estatuts del CSI, és el CatSalut qui ha de designar aquests càrrecs d’entre els membres que formen el seu Consell Rector.

Aquesta renovació s’emmarca en un dels objectius prioritaris del Departament de Salut per a aquesta legislatura: dotar els centres sanitaris de major autonomia de gestió i de govern a fi que puguin prestar els serveis d’atenció sanitària que els requereix el Catsalut, l’assegurança pública de Catalunya.

El Consell Rector és el màxim òrgan de govern del CSI, entitat pública que gestiona l’activitat sanitària de l’Hospital Dos de Maig, l’Hospital General de l’Hospitalet i l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, entre altres centres. Els seus membres són la Creu Roja, el CatSalut, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i els ajuntaments de l’Hospitalet i de Sant Joan Despí.

Joaquim Serrahima és director general del Grup Catalònia.

Carles Constante és el Director de Planificació, Regulació i Serveis Sanitaris, del Departament de Salut.

  • COMPARTIU