• Inici
  • Notícies
  • Premiat un llibre on participen professionals de l'àrea matenoinfanti de l'Hospital General

Premiat un llibre on participen professionals de l’àrea matenoinfanti de l’Hospital General

  • Dilluns 14 de novembre 2011

La Cambra Nacional de la Indústria Editorial Mexicana (Caniem) ha atorgat al llibre Cirugía endoscópica en Ginecología, laparoscopia y histeroscopia el Premi Caniem a l’Art Editorial 2011, a la categoria llibre de Medicina.

El Servei de Ginecologia de l’Hospital General de l’Hospitalet, concretament l’Àrea de Maternoinfantil, i Infermeria de l’Hospital General han col·laborat amb l’edició redactant dos dels capítuls del llibre: Organización de la Unidad Histeroscópica, escrit per l’Enric Cayuela, director del Servei de Ginecologia, i les infermeres de quiròfan Carme Fontanet i Mònica Salas; i Complicaciones en la Histeroscopia, redactat per l’Enric Cayuela i els metges Federico Heredia i Julio Postigo.

Per altra banda, professionals d’aquest servei ha participat també en un capítol del llibre Tratado de Laparoscopia ginecológica, coordinat per Tirso Pérez Molina. Ha estat el capítol “Endoscopia en esterilidad: laparoscopia, cirugía tubárica, fertiloscopia”. Han estat els metges Enric Cayuela, Carla Roja i Néstor Devesa.

  • COMPARTIU