• Inici
  • Notícies
  • Sessions d?acollida al personal d?infermeria de nova incorporació per l'estiu

Sessions d?acollida al personal d?infermeria de nova incorporació per l’estiu

  • Divendres 10 de juliol 2015

Els dies 8 i 9 de juliol

Durant els dies 8 i 9 de juliol, han tingut lloc les dues sessions d’acollida al personal d’infermeria de nova incorporació per l’estiu 2015, a les aules de formació de l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi. Aquestes sessions tenen l’objectiu de facilitar la integració a l’Hospital Transversal dels professionals de l’àmbit d’infermeria.

A la primera sessió, s’ha presentat una visió corporativa del Consorci Sanitari Integral,  la missió, visió i valors, el model assistencial i els aspectes organitzatius de l’Hospital Transversal, així com informació sobre seguretat clínica, prevenció de riscos laborals, control de la infecció i model de cures. A la segona, s’ha fet una introducció a l’aplicatiu informàtic de la Història Clínica de SAP, fent especial èmfasi en el SAP Medication per les implicacions que té en la seguretat de pacient.

Un total de 30 professionals han participat en les sessions, 15 dels quals són infermeres i els altres 15 són auxiliars d’infermeria. Aproximadament el 50% dels assistents s’han reclutat a partir dels alumnes que han desenvolupat les seves pràctiques a l’hospital durant l’últim curs.

  • COMPARTIU