• Inici
  • Notícies
  • Tenim sales de lactància a tres Hospitals del Consorci Sanitari Integral

Tenim sales de lactància a tres Hospitals del Consorci Sanitari Integral

  • Hospital Dos de Maig - Hospital General de l’Hospitalet - Hospital de Sant Joan Despí
  • Dimarts 01 d'agost 2023

Sales de lactància als hospitals del Consorci Sanitari Integral

Des de l’1 fins al 7 d’agost, se celebra la Setmana Mundial de la Lactància Materna 2023, sota el lema: ‘Alletar i treballar: fem que sigui possible!’

Avui, 1 d’agost, dona el tret de sortida la Setmana Mundial de la Lactància Materna 2023, sota el lema: ‘Alletar i treballar: fem que sigui possible!’. I al Consorci Sanitari Integral ho és, perquè les treballadores dels hospitals tenen a la seva disposició una sala de lactància amb lleva-llets i frigorífics. Per a una extracció eficaç i ràpida, comptem amb màquines de Medela que permeten treure la llet d’ambdós pits a l’hora, fent que en uns 10 o 15 minuts estigui enllestida aquesta tasca.

Ubicació de les sales:

Hospital de Sant Joan Despí: Planta 0, bloc groc

Hospital General de L’Hospitalet: planta 2, a l’Àrea d’Embaràs i Naixement

Hospital Dos de Maig: bloc C, planta 1 (al costat del despatx de Salut Laboral)

Atès que cal realitzar l’extracció sentint-se còmode i relaxat (el que és bàsic per a alliberar l’hormona oxitocina), es tracta de llocs privats, tranquils i amb butaques confortables. A part, s’han humanitzat amb decoracions de mares alletant als seus bebès. Mentre que a l’Hospital de Sant Joan Despí i a l’Hospital Dos de Maig les sales de lactància són d’ús exclusiu per a professionals, en el cas de l’Hospital General de l’Hospitalet també poden anar-hi les mares ateses, així com les mares donades d’alta que formen part del grup de suport a la lactància anomenat Lactabé.

  • COMPARTIU