Docència

Pregrau i Postgrau

Pregrau

El Consorci Sanitari Integral té convenis de col·laboració específics amb diverses universitats per acollir alumnes en pràctiques en els graus de: Medicina, Infermeria, Nutrició, Treball Social, Psicologia, Farmàcia, Rehabilitació, etc.

La Universitat de Barcelona (UB) és el centre amb una mitjana d’alumnes més gran. També hi són centres associats la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), entre d’altres.
 

Postgrau

El Consorci Sanitari Integral organitza el Màster en Infermeria Quirúrgica, Anestèsia i Teràpia del Dolor, en col·laboració amb l'Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona, i el Consorci Sanitari de Terrassa.

D'altra banda, també organitza el Màster en Patologia i Cirurgia de Peu i Turmell, en colaboració amb la UIC.

La Unitat de Terapèutica Hiperbàrica organitza el màster en Medicina Subaquàtica i Hiperbàrica en col·laboració de la UB.

El Consorci també col·labora amb la UOC i UIC en els postgraus de Nutrició i Salut i Gestió Sanitaria.
 

Formació professional

Cada any, estudiants d’auxiliar d’Infermeria, Farmàcia, tècnics de Diagnòstic per la Imatge i Documentació Sanitària fan pràctiques de formació als centres del Consorci Sanitari Integral.

 

Contacte

Coordinador de Docència Universitària (Medicina): Pedro Armario - parmario(ELIMINAR)@csi.cat

Coordinadora de Formació i Docència (Infermeria i Formació Professional): Dolors Pintado - dpintado(ELIMINAR)@csi.cat