Jornades Lean

II Jornades Lean Healthcare a Espanya

El Consorci Sanitari Integral (CSI) organitza les II Jornades Lean Healthcare a Espanya, després de les primeres organitzades per la Fundación Hospital de Calahorra (FHC), tot just fa dos anys.

Experts en l’aplicació del mètode lean en la sanitat es trobaran el proper dijous 20 de setembre de 2012 a l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi (com arribar-hi), per compartir experiències i presentar les millores i innovació aconseguides.

El mètode lean és un model basat en la recerca i l’eliminació continua i sistemàtica dels malbarataments existents a les organitzacions, entesos com tot allò que consumeix recursos sense aportar valor a l’usuari. La implantació d’aquesta metodologia té com a objectiu millorar la seguretat del pacient i la qualitat del servei, i facilitar les tasques diàries dels professionals per tal d’aconseguir una organització flexible, àgil i fiable, capaç de respondre a les necessitats actuals i futures de la població.

El CSI ha estat una entitat capdavantera en l’aplicació del mètode lean a la sanitat espanyola, per la qual cosa va rebre el Premi d’Innovació a la millora global de la qualitat assistencial, atorgat pel Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat en el 2010.

Les Jornades estan organitzades pel Consorci Sanitari Integral i compta amb la col·laboració d’Auren i el patrocini d’Steelcase i Serveis Funeraris Integrals.

Pots consultar el fulletó de la jornada

Ampliat el termini d'inscripció fins el 14 de setembre de 2012