Residència Francisco Padilla

Residència Francisco Padilla

Informació i gestions

General

Com apuntar-se al servei residencial o al servei del centre de dia de les residències del Consorci Sanitari Integral?

Per apuntar-se a la llista d’accés, tant del servei residencial com del servei de centre de dia, es necessita tenir la resolució del grau de dependència de la persona que vulgui accedir-hi. Per al servei residencial és imprescindible tenir reconegut el grau II o III de dependència. Per accedir al centre de dia, el grau I, II o III. 

Per sol·licitar la inscripció en la llista d’espera, és necessari acudir a la residència a la que es vulgui accedir per portar la documentació amb el grau de resolució.  

Si no podeu apropar-vos presencialment, podeu contactar telefònicament i la treballadora social us informarà de com tramitar-ho.  

Tant per a centre de dia com per a la residència, es pot sol·licitar la inscripció en la llista d’espera en fins a tres recursos com a màxim. Un cop inclosa, la persona romandrà al llistat fins que quedi una plaça lliure. 

Contacte amb treball social

I afegir: Per a qualsevol informació addicional sobre l’ingrés a la residència o per fer una visita a les instal·lacions, us podeu adreçar a la treballadora social del centre: 

  • Telèfon: 93 554 39 71 
  • Horari: de 8 a 15 hores, de dilluns a divendres 

Quan es avisaran per ocupar la plaça?

Això anirà en funció de les places lliures que vagin quedant al centre. Les places s’assignen per rigorós ordre d’inscripció.  

Quan la persona inscrita es trobi en el grup de les cinc primera del llistat d’espera, la residència farà un primer contacte amb ella i la seva família. Es tracta d’una preacollida. En aquest moment es podran fer visites per conèixer el centre. Si voleu fer una visita presencial a les instal·lacions, heu de concertar cita amb la treballadora social. 

 

Quin tipus de plaça hi ha a les residències del Consorci?

Totes les places són públiques, gestionades per la Generalitat de Catalunya. 

Tinc dubtes sobre les residències, com els puc resoldre? 

La treballadora social s’encarregarà de resoldre’s i donar-vos tota la informació que preciseu. Per això, caldrà concertar cita prèvia amb ella, trucant al telèfon: 

Preguntes freqüents i tràmits més comuns

Més informació
pràctica i gestions

Accedir-hi