• Inici
  • Punt informatiu sobre hipertensió i exercici, a l?Hospitalet de Llobregat

Punt informatiu sobre hipertensió i exercici, a l?Hospitalet de Llobregat

19d'abril

  • 19/04/2013

Rambla de la Marina (entre av. Carrilet i c. Cobalt), l'Hospitalet de Llobregat

Els centres d’atenció primària de l’Hospitalet del Consorci Sanitari Integral participaran en la celebració del Dia Mundial de la Salut i l’Activitat Física a l’Hospitalet de Llobregat amb un punt informatiu sobre hipertensió arterial i exercici físic.

La informació estarà dirigida a la població en general i tindrà la finalitat de proporcionar consells i informació sobre la hipertensió: què és, com prevenir-la, la influència de l’alimentació i l’exercici físic en la malaltia, els riscos de patir malalties associades. Tot això per promoure els hàbits saludables. A més a més, al punt també s’informarà sobre els circuits per caminar a l’àrea de l’Hospitalet i, d’aquesta manera, promoure la pràctica d’exercici físic.

La infermera Julia Lavado, del Centre d’Atenció Primària Collblanc, serà l’encarregada de facilitar la informació amb l’ajut de pòsters i material imprès.

El punt informatiu es trobarà a l’estand-carpa que el Consorci Sanitari Integral tindrà a la Rambla de la Marina (entre av. Carrilet i c. Cobalt) entre les 16.30 i les 20 hores.
 

  • COMPARTIU