Embaràs i Naixement

Ubicació

Tota l’área está ubicada a la segona planta de l’edifici principal de l’Hospital General de l’Hospitalet.

Aquest espai permet treballar amb una gran qualitat assistencial sense necessitat de fer trasllats de la mare i el nadó a diferents nivells del centre. 

El nostre objectiu és que tant la mare com el nadó rebin una atenció integral de qualitat, amb seguretat i tracte humà durant tota la seva estada a l’hospital.

 • Unitat de Medicina Maternofetal

  Consultes externes d’obstetrícia, que són el lloc on l’obstetra i la llevadora duen a terme les ecografies i les visites del control de l’embaràs.

 • Sala de Parts

  Inclou les urgències de ginecologia i obstetrícia, les habitacions de part i les sales d’operacions per atendre parts d’alt risc i cesàries.

 • Unitat Neonatal

  Permet fer cures de nivell intermèdies al nadó. Dins d’aquesta unitat, tenim la sala de lactància materna, que és un espai per a l’educació, seguiment i suport de la lactància materna i permet l’emmagatzematge de la llet materna, amb assistència tècnica i professional.

 • Unitat de Puerperi

  Disposa de 13 habitacions individuals, on romanen mare i nadó sense complicacions després del part fins a que són donats d’alta. Dins d’aquesta unitat, hi ha la Unitat de Cures Obstètriques Intermèdies, que està destinada a aquelles dones que necessiten unes cures més exhaustives després del part.

Teniu dubtes?

93 553 12 00, extensió 3265/3261/3243

Formulari de contacte