Covid-19

Normativa de visites als centres del Consorci

Les mesures de limitació de l’accés es prenen de forma extraordinària com a prevenció per tal d’evitar el risc de transmissió comunitària davant de la COVID-19 i per tal de protegir a pacients, visitants i professionals.

Si presenteu símptomes associats a la COVID-19 (mal de cap, dolor al tragar aliments, tos persistent, febre, descomposició gàstrica, cansament/debilitat o pèrdua de gust i olfacte) o en cas de contacte o sospita de contacte amb un malalt de COVID-19, poseu-vos en contacte amb el vostre centre d’atenció primària o truqueu al 061. Cal abstenir-se d’anar als centres en aquestes situacions, excepte en casos d’urgència vital.

Agraïm la comprensió i la col·laboració dels nostres usuaris, davant de les mesures necessàries en les actuals circumstàncies.

Quant als acompanyanants i visites, de forma general, i excepte les restriccions que marqui cada àrea:

  • La persona ingressada pot estar acompanyada per 1 persona.
  • Cal dur mascareta quirúrgica i fer higiene de mans a l’arribar a l’hospital i al sortir-ne.
  • Durant la visita, cal romandre a l’habitació o box de la persona ingressada i cal evitar transitar per les sales comunes i els passadissos.

Residència Collblanc i Residència Francisco Padilla

Es permeten les visites a les persones residents, sempre i quan la situació del centre ho permeti segons el que marquen els protocols de les autoritats competents (Departament de Salut i Departament de Drets Socials).

Podeu consultar mes informació sobre la COVID-19 al Canal Salut

(Actualitzat el 8 de març de 2023)

TENIU DUBTES?

Contacteu

Telèfons i formularis