• Inici
  • Taller d?educació positiva i hàbits saludables - Prevenció de conductes de risc.

Taller d?educació positiva i hàbits saludables – Prevenció de conductes de risc.

26d’octubre

  • 26/10/2017

El taller d’educació positiva compta amb sis sessions d’una hora i mitja cadascuna (de 18:00 a 19:30 dijous per la tarda) i té com a objectiu orientar, ajudar i donar eines a les mares i pares en la relació amb els fills i filles mitjançant la criança positiva. Quan parlem de criança positiva ho fem des de dos vessants principals. Positiva en tant que es centra en emocions positives (alegria, il·lusió, esperança), trets de la personalitat positius (creativitat, empatia, extraversió) i institucions positives (família, col·legi, activitats extraescolars). Per altra banda, diem que es positiu quant que es una determinació de les famílies per a reflexionar sobre la seva forma d’exercir la criança positiva. La nostra intenció es troba lluny de donar un model de criança únic, més aviat el que volem és que les mares i pares parlen i aprenguin obertament del seu rol de progenitors mitjançant el diàleg obert i la experiència compartida amb altres mares i pares. En concret, la intenció és que les famílies dels adolescents puguin parlar dels reptes que més els hi interessen respecte a l’educació dels fills i filles a l’adolescència.

En la segona sessió, treballarem la utilització d’eines digitals i com estes poden suposar riscos per als fills. Parlem de les xarxes socials i les noves formes de relacionar-se que proveeix la tecnologia . També parlarem de la perspectiva de gènere en les relacions socials que estableixen els adolescents i com prevenir certs comportaments.

ORGANITZADORS

Organitzat per JIS-ARA-Guardia urbana-Negociat Salut-PAEF-IMA-ABS Collblanc i dirigit a mares i pares de fills de 12 a 16 anys. Per inscriure’s heu de contactar amb ARA: families@joves.org / Whatsapp: 618 01 10 70 / T. 934 31 06 89.

  • COMPARTIU