• Inici
  • Notícies
  • 2020 en xifres: la presència online del Consorci Sanitari Integral!

2020 en xifres: la presència online del Consorci Sanitari Integral!

  • Dimecres 30 de desembre 2020

El 2020 ha estat l’any de les xarxes socials. Descobreix les xifres clau!

A les portes de tancar l’any, podríem dir que 2020 ha estat l’any “social” del Consorci Sanitari Integral.

El context agitat de la pandèmia de la COVID19 ha fet evident ara més que mai que la interacció amb els pacients i la ciutadania a través de la tecnologia és i serà clau en el futur del sector.

La presència del Consorci a les xarxes socials durant el 2020 ha estat, per conseqüent, més forta que mai; aconseguint créixer no només en nombre de seguidors, si no també en nombre de visites, mencions i canals.

Pel que fa Twitter, ha estat el canal social per excel·lència del Consorci Sanitari Integral, amb un total de deu comptes de twitter – cinc de nova creació aquest any – i 6.216 seguidors globals.

En total, el compte oficial del Consorci Sanitari Integral ha incorporat 671 nous seguidors en l’últim any, representant un increment d’un 123,67% respecte l’any anterior. Durant la primera onada de la COVID19 entre els mesos de març i juny, el CSI va aconseguir més de 900 mencions a twitter i incorporar 420 nous seguidors.

Facebook és el canal amb més activitat i interecció per part dels nostres professionals i de la ciutadania.

Els temes amb més lectures durant el 2020 han estat:

  • Ofertes de feina — interacció dels professionals i públic general
  • Informació relativa a visites a pacients
  • Premis – interacció dels professionals

En total, més de 2.500 usuaris segueixen el nostre canal de facebook i ha aconseguit incorporar 885 nous seguidors en l’últim any, un increment d’un 423% respecte el 2019.

2020 ha estat l’any on Youtube ha tingut més activitat que mai, amb una producció de 251 nous vídeos. Destaquen els més de 200 vídeos publicats pel Servei de Rehabilitació que, arrel de la COVID19, ha implementat un servei de telerehabilitació a través d’aquest canal.

L’èxit d’aquest nou servei, es reflexa també en les estadístiques, essent el vídeo d’ Exercicis respiratoris COVID, el vídeo més vist al nostre canal durant el 2020.

En referència a Linkedin, 2020 ha representat un gran salt endavant, ja que ha aconseguit més de 2.100 nous seguidors, acumulant actualment un total de 8.477 seguidors. Aquestes dades suposen una gran fita respecte l’any anterior.

Finalment, el web del Consorci Sanitari Integral (www.csi.cat) també ha crescut en tots els seus aspectes, destacant el nombre de visites (+10.54%), la durada de la visita (+15.34%) i el nombre de visualitzacions de pàgines (+16.63%).

El contingut més llegit pels usuaris al web del CSI ha estat, per ordre, docència, demanar visita i treballar amb nosaltres, aconseguint consolidar el web com a lloc de consulta de referència per la ciutadania.

  • COMPARTIU