• Inici
  • Notícies
  • Anna Torres obté l'acreditació d'Experta Avançada 2 en cures d?úlceres i ferides cròniques

Anna Torres obté l’acreditació d’Experta Avançada 2 en cures d?úlceres i ferides cròniques

  • Divendres 26 de setembre 2014

El Grupo Nacional para el Estudio y Asesoramiento de Úlceras por presión y Heridas Crónicas (GNEAUPP) ha atorgat l’acreditació d’Experta Avançada 2 a la Coordinadora d’infermeria de l’HADO-UFISS de l’Hospital Dos de Maig, Anna Torres, que d’aquesta manera es converteix en una de les poques professionals amb aquesta acreditació en tot el territori català.

L’Anna ha mostrat la seva satisfacció per aquesta acreditació i ha explicat que “és molt significativa perquè és un reconeixement a molta feina feta els darrers anys, publicacions, stage i cursos rebuts i donats a diferents llocs d’Espanya”. A més, ha assegurat que aquesta acreditació li dóna “més seguretat en el maneig de les nafres i ferides cròniques, que són una part del desenvolupament del rol autònom de la infermera molt important, tot i que sóc una afèrrima defensora de l’abordatge multidisciplinari de les mateixes, tinguin l’etiologia que tinguin”.

D’altra banda, la coordinadora d’infermeria de l’HADO-UFISS de l’Hospital Dos de Maig ha assenyalat que “a nivell del territori (Dreta Eixample) les valoracions de nafres i ferides cròniques complexes o amb mala evolució són cada vegada més derivades a l’Hospital de Dia per tal que les valorem, de moment dins de la Unitat d’HADO, que és el que ens permet el maneig multidisciplinari, però potser algun dia podrem tenir una unitat d’úlceres i ferides referent per la dreta de l’Eixample. Ara tinc la certesa que les valoracions, tractaments i maneig de les ferides que impartim estan ben acreditades per una societat científica amb una alta credibilitat”.

El GNEAUPP concedeix aquestes acreditacions basant-se en una sèrie de punts que s’aconsegueixen d’acord amb els següents criteris: el coneixement i la formació adquirida, l’experiència professional i les actituds, enteses com la realització d’actes científics i publicacions. Amb les acreditacions, el GNEAUPP vol protegir al ciutadà, garantir la responsabilitat dels professionals, potenciar el reconeixement professional i certificar pràctiques de qualitat.

  • COMPARTIU