• Inici
  • Notícies
  • Canvi d’ubicació de les consultes de Servei de Valoració de la Discapacitat a l’Hospitalet

Canvi d’ubicació de les consultes de Servei de Valoració de la Discapacitat a l’Hospitalet

  • Divendres, 8 de setembre 2023

Recepcció del Servei a l'Hospitalet

Ara es troba a la 3a planta de l’Hospital General de l'Hospitalet

L’activitat del Servei de Valoració de la Discapacitat a l’Hospitalet s’ha traslladat a la 3a planta de l’Hospital General de l’Hospitalet. Ocupa les portes de 317 a 320 de l’edifici i l’accés pel carrer s’ha de fer per l’entrada principal (Accés A-Bloc A Hospital General).

 

El Servei fa les valoracions de discapacitat segons el que estableix el Reial decret 888/2022 de 18 d’octubre, que regula el procediment per al reconeixement, declaració i qualificació del grau de discapacitat. Es tracta d’un decret que va entrar en vigor fa uns mesos i va modificar l’anterior establert en aquest àmbit. Geogràficament, les persones que es valoren al Consorci Sanitari Integral són de una part de Barcelona, de l’Hospitalet de Llobregat i del Baix Llobregat.

Els expedients es deriven dels centres d’atenció a discapacitats (CAD) Paral·lel, Badal i Infantil. A principi d’any es va obrir un nou centre de treball de valoracions del Consorci a l’Hospitalet, al recinte de l’Hospital General de l’Hospitalet i l’Hospital Sociosanitari de l’Hospitalet.

Galeria d’imatges

  • COMPARTIU