• Inici
  • Notícies
  • Cloenda del programa Aprenentatge i Servei a la Residència Francisco Padilla

Cloenda del programa Aprenentatge i Servei a la Residència Francisco Padilla

  • Dimarts, 16 d’abril 2013

Aquest centre ha participat en el projecte en el darrer any

El passat 11 d’abril va tenir lloc l’acte de cloenda del programa Aprenentatge i Servei, en el qual ha participat en el darrer any la Residència Francisco Padilla.

L’acte es va celebrar a la Residència i en ell van estar presents, a més dels coordinadors i professionals implicats, els voluntaris de l’Escola de Persones Adultes Can Serra, els infants del Centre d’Esplai Can Serra i els usuaris de la Residència, acompanyats dels familiars d’aquests.

Durant la jornada, infants i usuaris de la residència van cantar cançons i també van lliurar diplomes als voluntaris del programa.

Aprenentatge i Servei és un projecte de col·laboració entre entitats del barri de Can Serra, que ha estat coordinat des de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat. La seva finalitat ha estat oferir a un grup d’uns 20 estudiants a partir de 17 anys de l’Escola d’Adults de Can Serra una formació teòrica i especifica d’iniciació al voluntariat on poder conèixer el món associatiu, reflexionar i interioritzar valors com la solidaritat, la participació i el compromís. I també oferir un període de servei comunitari col·laborant voluntàriament amb L’Esplai Can Serra o amb la Residència Francisco Padilla per promoure el treball en equip, les actituds prosocials, els hàbits de convivència, la millora de la iniciativa i la capacitat per plantejar-se reptes i enfrontar-los amb optimisme. Amb aquesta pràctica es pretén que els joves desenvolupin el pensament crític per millorar el seu entorn.

A la Residència Francisco Padilla els voluntaris han fet la col·laboració durant els passats mesos de desembre i gener. En aquest temps s’han complert els objectius del programa i la valoració ha estat molt positiva per a totes les parts.

  • COMPARTIU