• Inici
  • Notícies
  • Desè aniversari dels centres d'atenció primària del Consorci a l'Hospitalet de Llobregat

Desè aniversari dels centres d’atenció primària del Consorci a l’Hospitalet de Llobregat

  • Dimarts 12 de març 2013

CAP Collbanc i CAP la Torrassa

El 3 de març de 2003, el Consorci Sanitari Integral (CSI) va començar a gestionar les àrees bàsiques de salut (ABS) de Collblanc i la Torrassa, a l’Hospitalet de Llobregat.

La primera va suposar l’obertura d’un nou centre al barri de Collblanc i va crear una gran expectació entre el veïnat, ja que la creació d’un nou dispositiu era una reivindicació històrica del barri perquè els residents volien no haver-se de desplaçar fins a la Torrassa per visitar-se amb el seu equip sanitari. L’obertura del centre els hi va suposar, aleshores, més professionals i més hores d’atenció i uns serveis i programes de prevenció prop de casa.

L’espai que ocupa l’ABS la Torrassa, a l’edifici que compartia inicialment amb altres serveis de l’Institut Català de la Salut al barri de la Torrasa, es va remodelar en el moment que el CSI va assumir la seva gestió. Tot i que en un primer moment el canvi de gestió no va ser molt ben rebut, les enquestes de satisfacció posteriors van oferir una molt bona valoració per part dels usuaris.

  • COMPARTIU