• Inici
  • Notícies
  • El Consorci Sanitari Integral, acreditat per promoure l?alimentació mediterrània al menjador i la cafeteria

El Consorci Sanitari Integral, acreditat per promoure l?alimentació mediterrània al menjador i la cafeteria

  • Divendres, 10 d’octubre 2014

El Consorci Sanitari Integral ha rebut aquesta acreditació perquè compleix amb els requisits exigits i que són els següents:

– Garantir que un 25% de l’oferta de primers plats siguin a base de verdures, hortalisses o llegums.

– Oferir algun producte integral a la carta

– Incloure a l’oferta de segons plats un 50% de peix o carn magra

– Disposar, entre les postres làctics, de l’opció de baix contingut en greix

– Utilitzar oli d’oliva per amanir i preparar els plats (per amanir preferiblement oli d’oliva verge o verge extra)

– Fruita fresca com a postres en l’oferta

En aquests moments, l’empresa adjudicatària de l’alimentació a tot el Consorci és Sodexo. Només a les seves cafeteries obertes al públic dins del Consorci l’últim any va servir uns 160.000 menús.

Pots trobar més informació a www.amed.cat

A la imatge: Jordi Company (Sodexo-Catalunya), Anna Ferret (responsable de Serveis Hotelers), Maite Gómez (gestora del procés de Cuina), Felipe Raurell (responsable de Sodxo al CSI), Menchu Santos i Mar Iglesias, de Sodexo.

  • COMPARTIU