Jornada sobre Diabetis i gent gran

  • Dimarts 18 de juny 2013

La Jornada de Diabetis organitzada pel Consorci Sanitari Integral arriba a la 3a edició. Enguany el títol ha estat: Diabetis i gent gran. Altres recursos per al control del pacient amb diabetis.

Una de les ponències ha estat la presentació del "Programa Pacient Expert", com un altre recurs per al control del pacient amb diabetis. Aquest programa és una iniciativa impulsada pel Departament de Salut de la Generalitat, i ja ha estat posat en marxa al CAP Sagrada Família, amb molt d’èxit, amb la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica. (Aquí tens més informació sobre el Programa Pacient Expert).

La primera edició va estar centralitzada en les barreres de la insulinització i l’any passat el debat va ser sobre l’ús de la insulina dins de l’algoritme terapèutic. Per l’edició d’enguany s’han plantejat dos objectius. D’una banda concretar la nostra acció en una població molt especial: la gent gran, i, de l’altra, conèixer diferents eines que tenim a l’abast i que poden ajudar molt al control de les persones amb diabetis. La Jornada, adreçada a tot l’equip de professionals, que des de diferents nivells assistencials atenem a les persones amb diabetis, ha estat tot un èxit de participació, i l’auditori de l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, estava pràcticament ple.

La Jornada ha estat coordinada pel Servei d’Endocrinologia i Nutrició del Consorci Sanitari Integral.

  • COMPARTIU