• Inici
  • Notícies
  • La Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal s'acredita amb nivell d'excel·lència

La Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal s’acredita amb nivell d’excel·lència

  • Divendres 09 de juliol 2021

Avui ha tingut lloc l’acte d’Acreditació de la Unitat de Malaltia Infamatòria Intestinal del Complex Hospitalari Moisès Broggi amb nivell d’Excel·lència. L’acte que ha tingut lloc a l’auditori de l’Hospital de Sant Joan Despí ha comptat amb les paraules de Carles Constante, director general del CSI; Jordi Vilarasau, director del Complex; Anna Ferret, directora d’Infermeria del Complex i Àlex Blasco, cap del Servei de l’Aparell Digestiu on s’integra la Unitat.

D’altra banda, també hi han participat els responsables del Programa de Certificació d’Unitats d’Atenció Integral a pacients EII, un projecte desenvolupat i impulsat per GETECCU, auditat per Bureau Veritas, com a tercera part independent, i que compta amb el suport de la biofarmacèutica AbbVie.

En paraules d’Àlex Blasco: "la certificació que és la culminació d’un llarg camí de treball en equip multidisciplinari. Mentre que Mercè Navarro, coordinadora de la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal, comentava que “l’acreditació ens converteix en referents en el territori i per a garantir al pacient una atenció clínica de qualitat”.

per la seva banda, Anna Ferret ha parlat del rol de la infermera que es converteix a la vegada en consultora i formadora de l’equip i que és una oportunitat de creixement professional que dóna resposta a un perfil de pacients amb unes necessitats específiques, que requereixen una formació i coneixements especialitzats,

  • COMPARTIU