• Inici
  • Notícies
  • L?activitat del CSI dins la Xarxa d?Hospitals i Centres Promotors de la Salut durant el 2014

L?activitat del CSI dins la Xarxa d?Hospitals i Centres Promotors de la Salut durant el 2014

  • Divendres 27 de març 2015

El Consorci Sanitari Integral ha participat en els tres grups de treball de la Xarxa HPH (Health Promotion Hospitals) durant el 2014.

Recentment, la Xarxa d’Hospitals i Centres Promotors de la Salut ha presentat la memòria de la seva activitat, xarxa coneguda internacionalment com HPH (Health Promotion Hospitals) i de la qual el Consorci Sanitari Integral (CSI) en forma part, pràcticament des dels seus inicis l’any 2010.

Durant aquest 2014, el Consorci ha participat en els tres grups de treball de la Xarxa HPH: Alfabetització en Salut, Estàndards de Promoció de la Salut i Salut Laboral, amb representants de diferents disciplines professionals.

El Consorci ha destacat per la seva participació en l’Organització de la Conferència Internacional de la Xarxa HPH, a través del Jaume Monteis, delegat de Direcció per la Docència del CSI i comitè organitzador. La trobada va tenir lloc a l’abril passat a Barcelona i va reunir prop de 1.000 professionals d’arreu del món, experts en la promoció de la salut.

Per aquest congrés, l’Àrea de Comunicació del Consorci va assumir la direcció de Comunicació del Congrés i va cobrir el congrés amb atenció als mitjans, a través de la tècnica de Comunicació Mònica Fernández. L’Hospital de Sant Joan Despí va acollir una de les representacions més nombroses, la taiwanesa, amb prop de 200 professionals del sector.

A més, durant aquest 2014, el grup d’Alfabetització per a la Salut, al qual hi participaven la periodista Mònica Fernández i la infermera Núria Borrell, han estat autors de la primera guia a tot Espanya dirigida a millorar la comunicació entre professionals sanitaris i pacients: Alfabetització per a la salut: estàndards i recomanacions per als professionals de la salut, editada en català i en castellà, i que està en procés de traducció a l’anglès.

D’altra banda, la representant del Consorci a l’HPH ha canviat recentment. Anna Ferret, responsable de l’àmbit de Serveis Hotelers, substitueix Jaume Monteis i s’incorpora a la Comissió Permanent de la Xarxa.

De fet, l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi ha estat durant aquest 2014 la seu de totes les reunions de la Comissió Permanent de la Xarxa d’Hospitals i Centres Promotors de la Salut.

La Memòria de l’Activitat de la Xarxa d’Hospitals i Centres Promotors de la Salut es pot consultar des d’aquí.

  • COMPARTIU